Frozen baked goods

Frozen baked goods

frozen_baked_goods

FUNCTION
•  replacement for emulsifiers/stabilisers/thickeners
•  increases the dough and pastry yield
•  fibre enrichment through fibres or in connection with seeds
•  very good light and airy crumb structure
•  replacement for bread improvers
•  increases dough yield and pastry yield
•  improves the processing properties (fermentation tolerance, dough processing, stickiness)
•  improves the maintenance of freshness/succulence
•  improves stability when frozen and thawed
•  reduces the percent increase of firmness over several days as compared to a reference
•  positive effect on crust properties
•  crumb elasticity

RECOMMENDED PRODUCT
Herbacel AQ Plus (citrus fibre & apple fibre)
Herbacel Classic apple fibre
Herbacel Classic Plus apple fibre
Herbagel BW

FUNCTION
•  natural gold-yellow to dark brown shades
•  optionally influences maintenance of freshness
•  optionally rounds out flavours

RECOMMENDED PRODUCT
Herbarom

Diese Webseite verwendet Cookies. Durch die Nutzung der Webseite stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Weitere Informationen finden Sie unter den Datenschutzinformationen

Die Cookie-Einstellungen auf dieser Website sind auf "Cookies zulassen" eingestellt, um das beste Surferlebnis zu ermöglichen. Wenn du diese Website ohne Änderung der Cookie-Einstellungen verwendest oder auf "Akzeptieren" klickst, erklärst du sich damit einverstanden.

Schließen