Gluten free bakery products with Herbagel® BW 790/791/792

Oct 16

Gluten free bakery products with Herbagel® BW 790/791/792

Fruit fibres improve the quality of gluten free bakery products. Herbagel BW 790/ 791/792 are combinations out of insoluble and soluble fibres and, depending on preferred end product, are suitable for light but even darker breads with wholegrain character. Products from the Herbagel BW series do not only increase the fibre content but offer many more advantages. The ex­cellent water binding leads to an improved dough structure and therefore better processability. It also enables an increased dough yield and fresh-keeping.

Gluten free bakery with Herbagel BW 790/791/792 Format: PDF - Size: ca. 0.8 MB

Gluten free bakery
with Herbagel BW 790/791/792

Download

Diese Webseite verwendet Cookies. Durch die Nutzung der Webseite stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Weitere Informationen finden Sie unter den Datenschutzinformationen

Die Cookie-Einstellungen auf dieser Website sind auf "Cookies zulassen" eingestellt, um das beste Surferlebnis zu ermöglichen. Wenn du diese Website ohne Änderung der Cookie-Einstellungen verwendest oder auf "Akzeptieren" klickst, erklärst du sich damit einverstanden.

Schließen