Herbagel® FK 530 in fat reduced dressings and salad creams

May 19

Herbagel® FK 530 in fat reduced dressings and salad creams

Simple dressings have been used to flavour and improve salads for several thousand years. Mayonnaise is said to have made its debut in the 18th century, today, you can find emulsified creams in many applications: on fresh salads, in dips, remoulades, sandwiches and in delicatessen salads.

Herbagel FK 530 in fat reduced dressings and salad creams Format: PDF - Size: ca. 1.0 MB

Herbagel FK 530
in fat reduced dressings and salad creams

Download

Diese Webseite verwendet Cookies. Durch die Nutzung der Webseite stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Weitere Informationen finden Sie unter den Datenschutzinformationen

Die Cookie-Einstellungen auf dieser Website sind auf "Cookies zulassen" eingestellt, um das beste Surferlebnis zu ermöglichen. Wenn du diese Website ohne Änderung der Cookie-Einstellungen verwendest oder auf "Akzeptieren" klickst, erklärst du sich damit einverstanden.

Schließen